Hagymás sült csirkemáj

Publikálva: 2017. június 8.
Cimkék : máj 

Hamar elkészül, és pillanatok alatt egy igazi finomságot lehet varázsolni az asztalra. :)


  1. Hozzávalók
    4 adagra
    1. 3 evőkanál libazsír
    2. 1 nagy fej vöröshagyma
    3. 500 g csirkemáj
    4. 1 teáskanál majoránna
    5. 3 csipet fehérbors (őrölt)
    6. 2 csipet só
    Elkészítés
    30 perc
    1. Egy serpenyőben felhevítjük a libazsírt.

    2. A vöröshagymát négy felé vágjuk, felszeleteljük, majd magas lángon elkezdjük pirítani.

    3. A csirkemájat alaposan megmossuk, megtisztítjuk, majd a hagymás zsírra tesszük.

    4. Megszórjuk majoránnával, és borssal, majd néha átforgatva készre sütjük. A végén ízlés szerint megsózzuk.

    5. Friss kenyérrel, és csalamádéval nagyon finom a hagymás sült csirkemáj. :)