Majonézes tonhalkrém

Publikálva: 2017. június 20.
Cimkék : krém 

Ez a tonhalkrém recept majonézzel készül. :)

Hozzávalók
4 adagra
  1. 280 g olajos tonhalkonzerv - olaj nélkül!
  2. 1 kis fej vöröshagyma
  3. 1 teáskanál mustár
  4. 8 evőkanál majonéz
  5. 1 evőkanál citromlé
  6. 2 teáskanál zellerzöld (nyers)
  7. 1 csipet só
  8. 2 csipet fehérbors (őrölt)
Elkészítés
75 perc
  1. A tonhalról leöntjük az olajat, majd egy tálba tesszük. Egy villával alaposan összetörjük, de nem pépesítjük. Jó, ha maradnak benne darabok.

  2. A vöröshagymát apró kockára vágjuk, majd a halhoz adjuk. Aki nem szeret ráharapni a hagymára, az le is reszelheti.

  3. Beletesszük a mustárt, a citromlevet, a majonézt és az apróra vágott zellerlevelet. Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, majd az egészet alaposan összekeverjük. Minimum 1 órára a hűtőbe tesszük, hogy az ízek összeérjenek. Fogyasztás előtt még egyszer átkeverjük.

  4. Friss bagettel tálaljuk az elkészült majonézes tonhalkrémet. :)