Mézes-mustáros csirkemell

Publikálva: 2017. július 27.
Cimkék : csirke 

A mézes-mustáros csirkének az egyszerűségében rejlik a nagyszerűsége. Pikáns, ízletes csirkefalatok, melyek egy családi ebéd vagy vacsora kitűnő főszereplői lehetnek. Érdemes megkóstolni! :) Zseniális recept! ;)

Hozzávalók
2 adagra
  1. A húshoz
  2. 300 g csirkemell filé
  3. 4 csipet adalékmentes só
  4. 2 csipet fehérbors (őrölt)
  5. A páchoz
  6. 1 evőkanál mustár
  7. 2 evőkanál akácméz
  8. A sütéshez
  9. 4 evőkanál olívaolaj
Elkészítés
80 perc
  1. A csirkemellet csíkokra vágjuk, sózzuk, borsozzuk.

  2. Egy tálban összekeverjük a mézet és a mustárt.

  3. Hozzáadjuk a csirkemell csíkokat, és 1 órát állni hagyjuk. Olíva olajon, egy serpenyőben arany barnára sütjük.

  4. Párolt rizzsel tálaljuk a mézes mustáros csirkemellet.