Sárgarépás csülök

Publikálva: 2017. augusztus 11.
Cimkék : répa 

Tökéletes csülök recept!

Hozzávalók
4 adag
  1. 2 db mellső csülök
  2. 1000 g burgonya
  3. 2 fej fokhagyma
  4. 500 g vöröshagyma
  5. 250 g sárgarépa
  6. ízlés szerint só
  7. ízlés szerint ételízesítő
Elkészítés
90 perc
  1. A csülköket sózzuk be és kuktában kevés vízben a 2 fej fokhagymával pároljuk puhára. Közben a krumplit főzzük meg a héjában.

  2. A megfőtt burgonyát meghámozzuk és kockákra vágjuk, ezután egy tűzálló tálba tesszük. Ráhelyezzük a megfőtt húsokat és a sárgarépa szeleteket, meg a durvára vágott vöröshagymát.

  3. A csülöklével meglocsoljuk, miután ízlés szerint megszórjuk ételízesítővel.

  4. Sütőben ropogósra sütjük, kb. 180 C-on, nagyjából 60 percig.

  5. Utolsó lépésként apróra vágott petrezselyemmel megszórva tálalhatjuk is. Jó étvágyat hozzá!