Sopszka saláta

Publikálva: 2017. július 7.
Cimkék : saláta 

Ízletes, jó kiegészítője a hús ételeknek a Sopszka saláta.

Hozzávalók
2 adagra
  1. 0.5 db kígyóuborka
  2. 2 db paradicsom
  3. 1 közepes fej vöröshagyma
  4. 2 evőkanál olívaolaj - extra szűz
  5. 1 mokkáskanál balzsamecet
  6. 2 csipet fehérbors (őrölt)
  7. 100 g juhsajt
Elkészítés
10 perc
  1. A zöldségeket 1x1 cm-es kockára vágjuk.

  2. Hozzákeverjük az olíva olajat és a balzsamecetet, megborsozzuk.

  3. Nagy lyukú reszelőn ráreszeljük a juhsajtot. A sajt elég sós, de ízlés szerint még sózhatjuk a salátát.

  4. Azonnal tálaljuk a Sopszka salátát. Pici petrezselyemmel díszítjük.