Töltött paradicsom

Publikálva: 2017. június 13.
Cimkék : paradicsom 

Aki szereti a gyors és finom ételeket, az feltétlenül próbálja ki ezt a töltött paradicsom receptet. :)

Hozzávalók
1 adagra
  1. Tölteni
  2. 1 db paradicsom (nagyobb)
  3. A töltelékhez
  4. 2 evőkanál tejföl (20%-os)
  5. 2 evőkanál majonéz
  6. 1 csipet fehérbors (őrölt)
  7. 35 g kolbász (füstölt)
  8. 15 g gouda sajt
  9. 2 evőkanál morzsolt kukorica (konzerv, vagy friss)
  10. 2 teáskanál metélőhagyma (snidling)
Elkészítés
15 perc
  1. Az öntethez kikeverjük a tejfölt a majonézzel, majd hozzáadjuk a borsot.

  2. A kolbászt, és a sajtot apró kockára vágjuk, majd a kukoricával, és a snidlinggel együtt az öntethez adjuk. Az egészet alaposan összekeverjük.

  3. A paradicsom tetejét levágjuk, majd a belsejét kivájjuk egy kanállal.

  4. A paradicsom belsejébe kanalazzuk a tölteléket, majd visszatesszük rá a tetejét.

  5. És már fogyaszthatjuk is az elkészült töltött paradicsomot. :)